Як повернутися до ресурсного стану?

Щодня ми стикаємося з новими викликами у бізнесі. Виникає багато нових завдань, робоча рутина поглинає, а ви втрачаєте контроль над тим, що відбувається. Знайомо? Постійні сумніви у власній ефективності та правильності прийнятих рішень свідчать, що ви втрачаєте персональний ресурс.

Як же увійти чи повернутися до ресурсного стану?

1. Починайте день із мотивації. Перед початком робочого дня подумайте про попередні результати та надихніть себе на нові звершення.

2. Складайте розклад на день, уникайте переробок та авралів. Розставляйте пріоритети у завданнях та розподіляйте навантаження.

3. Чергуйте складні завдання з приємними справами. Найкращий відпочинок від роботи – це зміна діяльності. Не зациклюйтесь на одному і робіть перерви.

4. Зберігайте свідомість і фокусуйтеся на головному. Не розпилюйтесь на непотрібні та безглузді справи, зберігайте енергію та використовуйте всі сили для досягнення поставленої мети.

5. Наприкінці дня чи робочого тижня нагадайте собі про свої успіхи. Візьміть аркуш паперу та складіть список досягнень. За кілька хвилин ви відчуєте приплив позитивних емоцій, з’явиться мотивація нових звершень.

А якщо ви відчуваєте, що “вигоріли”, втомилися від хаосу та невизначеності, вам допоможе менторська програма “Порядок у житті”. Цікаво?

Залишити заявку